زندگی این روزها پر است از مشکلات و درگیرهایی که بی‌شک برروی کیفیت زندگی اثر می‌گذارد.

گروه روانشناسی شمس- دکتر سهیل شمس

گروه روانشناسی شمس- دکتر سهیل شمس

زندگی این روزها پر است از مشکلات و درگیرهایی که بی‌شک برروی کیفیت زندگی اثر می‌گذارد. روانشناس و روانپزشک می‌تواند به ارائه راهکار مناسب برای عبور از روزهای سخت و تصمیم درست در بزنگاه‌های مهم زندگی را پیش رویمان قراردهد. این افراد می‌توانند مشکلات روانشناختی در افراد را شناسایی و توصیف کرده و با تحلیل و تبیین علمی، برای درمان آنها راه حلی مناسبی ارائه دهند و در نهایت به ارتقاء بهداشت روان افراد جامعه کمک کنند. گروه روانشناسی و روانپزشکی شمس با شعار «باهم راهشو پیدا می کنیم» با کمک دانش روز دنیا تلاش کرده تا به پرسش‌ها در این خصوص پاسخ دهد.

متخصص روانشناس کیست و چه می‌کند؟

متخصص روانشناس فردی است که آموزش‌های تخصصی و آکادمیک در حوزه مطالعه رفتار و فرآیندهای ذهنی دیده و می‌تواند به دیگران کمک کند تا مسائل روان‌شناختی خود را مدیریت کنند و از نظر روانی به تکامل و خودشکوفایی برساند. در حقیقت متخصص روانشناس فردی است که با روان درمانی به دیگران کمک می کند تا رشد فردی خود را بدست آورده و بتوانند از نظر روحی و روانی برای مواجهه با مسائل و مشکلات آماده باشد. شاید شما هم این سوال به ذهنتان خطور کرده باشد که آیا روانشناس و روانپزشک با هم تفاوت دارند؟

روانپزشکان، پزشکانی هستند که دوره‌های تخصصی از جمله روانپزشکی گذرانده و بر درمان مشکلات روانی و روانشناسی بر رویکرد روان‌درمانی و دارودرمانی تکیه دارد؛ در حالی که روانشناس با رویکرد گفتاردرمانی و روان‌درمانی به درمان مراجعه کنندگان کمک می‌کنند.

بسیاری از روانشناسان در رشته روانشناسی بالینی آموزش می‌بینند. این رشته از روانشناسی شامل آموزش تخصصی، مشکلات سلامت ذهنی و مشکلات روانی است. روانشناسان می‌توانند تست‌هایی مانند تست‌های شخصیت، استعداد، آموزش حرفه‌ای و اطلاعاتی را انجام دهند تا از این طریق بهتر با مراجعین خود ارتباط برقرار نمایند.

زیگموند فروید، ایوان پاول اوف و کارل یونگ از روانشناسان مشهور هستند. این روانشناسان اکتشافات مهمی در زمینه روانشناسی مانند روانشناسی تحلیلی و رفتارگرایی داشتند.

روانشناسان به بیمارانی که ازاختلال تغذیه، وابستگی دارو یا الکل، اضطراب، افسردگی، وسواس، مشکلات در روابط یا انواع استرس رنج می‌برند، کمک می ‌کنند تا این مرحله سخت از زندگی را گذرانده و بیماریش را درمان کند.

یک روانشناس بالینی به مشکلات بیمار گوش می‌دهد و وضعیت او را درک می‌کند که چگونه بیمار از نظر احساسی، ذهنی و فکری عمل می‌کند. او علت ریشه‌ای این مشکل و احساسات و افکاری که بیمار تجربه می‌کند را تشخیص می‌دهد و به فرآیندهای فکری که بیمار می‌تواند از آنها استفاده کند، می‌اندیشد تا بیمار با مشکلات خود به روشی مؤثرتر مقابله کند.

ساعت کار گروه روانپزشکی و روانشناسی شمس:

شنبه تا پنجشنبه ساعت ۹ تا ۲۲

شماره تماس:

۰۲۱۶۶۵۰۱۵۳۴

۰۲۱۶۶۵۱۵۴۹۲

جهت مشاهده اطلاعات بیشتر از مجموعه اینستاگرام را ببینید.

جهت رزرو وقت به وب سایت https://psyshams.com/ مراجعه کنید.

چه زمانی باید به متخصص روانشناس مراجعه کنیم؟

با توضیحاتی که در بالا گفته شد متوجه شدیم روانشناس کیست و چه فایده‌ای برای ما دارد اما سوالی که پیش می‌آید این است چه زمانی باید به متخصص روانشناس مراجعه کنیم؟

اگر زندگی را یک هزارتوی پیچیده در نظر بگیریم، انسان موجودی است که در این هزارتو زندگی می‌کند و در کنار نیازهای جسمی با نیازهای ذهنی و روحی و رفتارها و احساسات بیشماری مواجه است که به دلایل مختلف درونی و بیرونی تغییر می‌کند و در هر برهه از زندگی نیازمند فردی است که به اون برای برون رفت از این مشکلات راه حل ارائه کند.

روانشناس خوب به ما کمک می‌کند با دید بهتری ریشه مشکلات و ناراحتی‌ها را درک کنیم و با دید بازتری به آنها غلبه کرده و زندگی روزمره کم چالش‌تری داشته‌باشیم. گاهی فکر می‌کنیم که به‌ تنهایی و با قدرت درونی خود می‌توانیم از مسیرهای پیچیده و چالش‌های روحی را عبور کنیم . اما باید بدانید که در این مسیر نیاز به راهنما و کمک‌کننده حرفه‌ای داریم.

بی شک در موارد زیر بیش از هر زمان دیگر به یک متخصص روانشناس نیاز داریم:

در آستانه مرحله جدیدی از زندگی خود هستید
اعتماد به نفس پایینی دارید
به فکر صدمه زدن به خود هستید
در روابط خود مشکل دارید
احساس می‌کنید از نظر عاطفی تعادل ندارید
دلتان می‌خواهد از اجتماع دوری کنید
احساس می‌کنید کارایی گذشته را ندارید
با تروما یا آسیب شدید مواجه شده‌اید
ادت‌های خواب و غذای نامناسب دارید
به مواد مخدر یا الکل یا موارد دیگر اعتیاد دارید
دچار اضطراب و افسردگی هستید
دچار رفتارهای چالش‌برانگیز و اختلالات در خوردن هستید
مشکلات و اختلافات خانوادگی و شخصی
دچار ناتوانی‌های در یادگیری شده اید

این‌ها مواردی است که افراد برای مواجه با آنها نیازمند کمک گرفتن از مشاور و روانشناس است.

ساعت کار گروه روانپزشکی و روانشناسی شمس:

شنبه تا پنجشنبه ساعت ۹ تا ۲۲

شماره تماس:

۰۲۱۶۶۵۰۱۵۳۴

۰۲۱۶۶۵۱۵۴۹۲

جهت رزرو وقت به وب سایت https://psyshams.com/ مراجعه کنید.

مزایای مراجعه به روانشناس چیست؟

شما با کمک روانشناس می‌توانید در محیطی امن و بدون چالش با مشکلات و نقاط فراموش‌شده زندگی خود روبه‌رو شوید، دغدغه‌ها و نگرانی‌های خود را بیان کنید و با کمک او راهکارهای مناسب را پیدا کنید و با کمک گروه روانشناسی شمس می‌توانید ضعف‌های خود را بپذیرید و برای بهبود خود تلاش کنید. همچنین روانشناس به شما کمک می‌کند تا روابط سالم‌تر و زندگی شادتری را تجربه کنید.

با احساسات خود روبه‌رو می‌شوید
مشکلات خود را به آسانی بیان می‌کنید
راهکار بهتری برای مواجه با مشکلات پیدا می‌کنید

در نهایت باید گفت که در دنیای پر تنش و استرس امروز، مراجعه به روانشناس می‌تواند کمک بسیار زیادی به سلامت روان و درمان بیماری‌های روحی کند. همانطور که یک پای شکسته را به حال خود رها نمی‌کنید و برای درمان آن به پزشک مراجعه می‌کنید، روان آسیب‌پذیر را نیز باید درمان کنید و آن را به حال خود رها نکنید.

دکتر روانشناس چه کاری انجام می‌دهد؟

حوزه‌های فعالیت دکتر روانشناس بسیار گسترده هستند. به‌طور معمول، متخصص‌های روانشناسی در چند حوزه به صورت موازی فعالیت می‌کنند اما این افراد بخش زیادی از هفته خود را به روان‌درمانی مراجعه کنندگان در کلینیک اختصاص می‌دهند.

روانشناسی بالینی، مشاوره پیش‌از ازدواج، مشاوران انتخاب رشته، روانشناسی ورزش، روانشناسی تربیتی، روانشناسی بالینی کودک، روانشناسی خانواد، روانشناسی شناختی، برخی از حوزه های کاری متخصصین روانشناسی است.

رفتار درمانی شناختی، مواجهه درمانی، روانکاوی، بازی‌درمانی، درمان فردی و گروهی، خانواده‌درمانی و روان‌درمانی برخی از راه هایی است که دکتر روانشناس برای حل مشکل دنبال می کند. این متخصص برای درمان بیماری‌های روانی دارو تجویز نمی‌کند. بلکه از تکنیک های روانشناسی مانند رفتاردرمانی شناختی و روانکاوی برای درمان استفاده می‌کند.

روانشناس بالینی با مراجع در جلسات مختلف دیدار می‌کند تا مشکلات عاطفی، روانی و رفتاری او را در زندگی تشخیص دهد. در طول جلسات، مصاحبه و تست‌ها، روانشناس وجود هرگونه اختلال بالقوه را تشخیص می‌دهد. سپس، با همکاری بیمار، طرح درمانی بر اساس نیازهای بیمار تدوین می‌شود. روانشناس روند پیشرفت مراجع را زیر نظر می‌گیرد تا از برآورده شدن نیازهای او و پیشرفت در مسیر درمان مطمئن شود.

دکتر شمس- دکترای روانشناسی

گروه روانشناسی و روانپزشکی شمس با شعار «باهم راهشو پیدا می کنیم» با بهره گیری از دانش و تخصص روانشناسان زبده و کارآزموده در زمینه‌های اضطراب، افسردگی، وسواس، خانواده، مشاوره ازدواج و طلاق، بهبود روابط زوجین، حل تعارض، شکست‌های عاطفی، خیانت، سوگ و داغ‌دیدگی، کودک و نوجوان، اختلالات یادگیری، پرخاشگری، خشم کودک، لجبازی، کج‌رفتاری، شب ادراری، ناخون جویدن، تیک‌های عصبی و نیز بهره‌گیری از جدیدترین تکنولوژی‌های نوروساینس TDCS، نوروفیدبک، بیوفیدبک و پایش نقشه مغزی در حال خدمت‌رسانی به مراجعه‌کنندگان هستند.

دکتر سهیل شمس دارای مدرک دکترای تخصصی روانشناسی از …. این مرکز را درسال ۱۴۰۰ راه‌اندازی کرد و با کمک چند همکار ثابت خود دکتر مجید هداوند دارای دکترای تخصصی رونشناسی و علیرضا شمس در حوزه ترک اعتیاد و خانم دکترسپیده ستاردر حوزه سکس‌تراپی و حل مشکلات جنسی فعالیت می‌کند.

این مرکز در حوزه توسعه فری نیز تیم روانشناسی حرفه‌ای دارد اما تمرکز اصلی آن برروی سه حوزه اصلی خانواده یعنی پیش از ازدواج، ازدواج و فرزندآوری است.

جلسه‌های مشاوره پیش از ازدواج توسط دکتر سهیل شمس انجام می‌شود. در این جلسه به افراد کمک می‌شود تا زندگی آگاهانه‌ای داشته باشند، تطابق‌های شخصی افراد در جلسه بررسی می‌شود و این نکته که در زندگی متاهلی در چه مواردی ممکن است فرد دچار اختلال گردد، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بعد از بررسی این موارد توسط دکتر سهیل شمس، مراجعه کننده وارد فاز آموزش می‌شود. این مرحله اصلی‌ترین مرحله‌ای است که به صورت فردی یا گروهی صورت می‌گیرد. در کارگاه‌های آموزشی افراد یاد می‌گیرند که چطور زندگی بهتری داشته باشند. در این کارگاه‌ها موضوع حل تعارض هم مطرح می‌شود و افراد یاد می‌گیرند چطور تعارض‌های فردی و خانوادگی را برطرف کنند.

بعد از عبور از این مرحله مراجعه‌کنندگان برای فرزندآوری و فرزندپروری آماده می‌شوند و به آنها در این زمینه آموزش‌های لازم داده می‌شود. سرفصل‌‎های آموزشی در فرزندپروری شامل بدو تولد تا نوجوانی می‌شود.

گروه روانشناسی و روانپزشکی شمس در سالهای فعالیت خود در بین مراجعه کنندگان خود با فرزندانی روبرو شدند که به لحاظ توجه و تمرکز دچار مشکل بوده یا درارتباط با گروه همسالان و والدین خود دچار ناسازگاری هستند. به همین دلیل بخشی از کار خود را برروی این موضوع متمرکز کرده و حیطه تخصصی کودک و نوجوان را راه‌اندازی کرد تا با آموزش دو سویه با والدین و کودک به حل مشکل توجه و تمرکز و اختلالات رفتاری کودک و نوجوان بپردازند.

ورود به حوزه کودک ونوجوان گروه روانشناسی و روانپزشکی شمس را با نیاز جدیدی نیز روبرو کرد که دلیل راه‌اندازی فاز سوم فعالیت این مرکز شد؛ اعتیاد به مواد مخدر و اعتیاد رفتاری. علیرضا شمس در این مرکز به ارائه مشاوره دراین حوزه می‌پردازد و مراجعه‌کنندگان در حوزه انواع اعتیاد از اعتیاد به مواد مخدر، اعتیاد به فضای مجازی، اعتیاد به بازی‌های کامپیوتری یا اعتیاد به رفتارهای وسواسی می‌توانند از خدمات این مرکز بهره ببرند.

در مقوله ازدواج در گروه روانشناسی و روانپزشکی شمس توجه ویژه‌ای به زندگی زناشویی صورت گرفته و با استفاده از تجربیات خانم دکتر سپیده ستار تلاش شده برروی این موضوع کار ویژه‌ای انجام دهند تا زوج‌های مراجعه‌کننده را به سمت رابطه زناشویی با کیفیت هدایت کنند. از سوی دیگر با توجه به موضوع خیانت و … با برگزاری کارگاه‌های آموزشی جداگانه، گروه روانشناسی و روانپزشکی شمس تلاش کرده تا موثر و مفید عمل کند.

گروه روانشناسی و روانپزشکی شمس در میان مراجعه‌کنندگان خود با افرادی روبرو بود که با توجه به یک مشکل مشخص در محل کار یا موارد مشابه نیاز به مشاوره توسعه فردی داشتند که این بخش به عهده تیم مجرب روانشناسان مجموعه سپرده شد.

علاوه بر این این گروه در میان مراجعه‌کنندگان خود در صورت مشاهده رفتاری مانند وسواس که نیازمند متخصص روانپزشک است، فرد را به روانپزشک ارجاع داده و با اتمام دوره درمان، مراجعه‌کننده برای ادامه دوره‌های مشاوره به مرکز بازگشته است.

نوروفیدبک چیست؟

نوروفیدبک راهی روشی است که درآن مغز را آموزش می دهیم. گروه روانشناسی و روانپزشکی شمس با شعار «باهم راهشو پیدا می کنیم» سعی کرده تا با تکیه بر این دانش خدمات مطلوب‌تری به مراجعه کنندگان خود بدهد. در این روش امواج مغزی، پالس‌های الکتریکی هستند که در حین برقراری ارتباط بین سلولهای مغزی با یکدیگر، تولید می‌شوند. امواج مغزی درباره چگونگی احساسات، اعمال و عادات آموخته شده فرد و نیز در مورد سطح استرس، خلق و خوی پایه و عملکرد کلی مغز اطلاعات زیادی ایجاد می کند .

در نوروفیدبک با استفاده از حسگرهایی که روی پوست سر کار گذاشته می‌شوند، می‌توانیم همه این فعالیتها را اندازه گرفته، بر آنها نظارت کنیم. همچنین، با استفاده از نرم‌افزار تجزیه و تحلیل مغز، نقشه مغزی (QEEG)، میتوانیم مشخص کنیم که چه فعالیت های خاصی در مغز، باعث بروز چه علائمی می‌شوند.

وقتی درباره زمینه های مشکل ایجاد شده در مغز، اطلاعات کافی داشته باشیم، می توانیم یک برنامه آموزشی تهیه کرده و به کمک آن، مغز را به یک وضعیت راحت و کارآمد هدایت کنیم. این همان چیزی است که ما را به سمت نوروفیدبک تراپی می کشاند. با مراجعه به گروه روانشناسی و روانپزشکی شمس می‌توانید از این خدمات به بهترین نحو استفاده کنید.

نوروفیدبک برای درمان چه بیماری‌هایی کاربرد دارد؟

نوروفیدبک برای درمان بیماریهای مختلفی بکار می رود. در گروه روانشناسی و روانپزشکی شمس معمولا این روش درمان افرادی استفاده می‌شود که بیمار از مصرف دارو نتیجه نگرفته یا تمایلی به استفاده از دارو ندارد. در بعضی افراد به این دلیل از نوروفیدبک استفاده می‌شود تا نیاز به مصرف دارو کم شده و بتوان بتدریج دارو را قطع کرد.

از جمله بیماریهایی که به روش نوروفیدبک در گروه روانشناسی و روانپزشکی شمس قابل درمان هستند عبارتند از: اختلال نقص توجه و تمرکز (ADHD)، افسردگی، اضطراب، پانیک، سردرد میگرنی و تنشی، وسواس فکری، مشکلات خواب، کاهش تشنج، عوارض سکته مغزی، اتیسم، آسپرگر.

نوروفیدبک تراپی چگونه انجام می‌شود؟

طی یک جلسه نوروفیدبک در گروه روانشناسی و روانپزشکی شمس، آنچه که مغز واقعا انجام می‌دهد با آنچه که فرد دوست دارد انجام دهد، مقایسه می‌شود. وقتی که مغز فرد به وضعیت راحت‌تر نزدیک می‌شود با پاسخ مثبتی که از صفحه رایانه دریافت می‌کند، پاداش می‌گیرد. معمولا این “بازخورد عصبی” به فرم یک بازی ویدئویی، موسیقی یا فیلم است.

درست مانند تمرینات بدنی، که باعث رشد عضلات خاصی می شود، هرچه مغز فرد برای رسیدن به یک وضعیت راحت‌تر و کارآمدتر بیشتر تمرین کند، بهتر به آن می‌رسد. خیلی ساده بگوییم، مانند یادگیری هر مهارت جدیدی، این کار نیاز به زمان و تکرار دارد.

بهترین سن برای نوروفیدبک چه سنی است ؟

نوروفیدبک در گروه روانشناسی و روانپزشکی شمس در هر سنی قابل انجام است. چون در این روش لازم است درمانجو بتواند جلوی مانیتور روی صندلی به آرامی بنشیند، معمولا نوروفیدبک برای کودکان ۵ سال به بالا قابل انجام است. این روش درمانی برای افراد مسن هم بخوبی قابل انجام است و از نظر سنی محدودیت ندارد. هر چقدر درمانجو جوانتر باشد، مغز پاسخ بهتری به نوروفیدبک میدهد. پس میتوانیم بگوییم بهترین سن برای نوروفیدبک ، سن کودکی و نوجوانی است. جوانان هم پاسخ بسیار خوبی به درمان نوروفیدبک می دهند.

فواید نوروفیدبک چیست ؟

در پاسخ به این سوال مهم، بصورت خلاصه میتوان این موارد را نام برد

درمان نوروفیدبک بدون عارضه است
اثرات نوروفیدبک ماندگار و طولانی مدت است
نوروفیدبک به مغز یاد میدهد که خودش را تنظیم کند
درمان نوروفیدبک نیاز به دارو را کم کرده یا قطع می کند
دوره درمان نوروفیدبک طی ۴ ماه تمام میشود و طولانی نیست
نوروفیدبک کارکرد مغز را به حالت نرمال می رساند
نوروفیدبک باعث ارتقای توانمندی افراد شده و آنها را به بهترین حالت می رساند
در نوروفیدبک میتوان همزمان چند مشکل را درمان کرد
هزینه نوروفیدبک کمتر از سالها مصرف قرص است

TDCSچیست؟

یکی از روش های کم تهاجم برای تحریک الکتریکی مغز،TDCS است که در تقویت عملکرد مغز کاربرد دارد. گروه روانشناسی و روانپزشکی شمس با شعار «باهم راهشو پیدا می کنیم» با تکیه بر این تکنیک خدمات قابل قبولی به مراجه کنندگان می‌دهد. این روش برای درمان افسردگی، دردهای مزمن، اسکیزوفرنی، وزوز گوش، کاهش تاثیرات سکته مغزی اعم از بازتوانی و بهبود قدرت تکلم مورد استفاده می شود.

حروف اختصارTDCSاز عبارت ” transcranial direct currect stimulation” به دست آمده است. در این روش فعالیتهای قشر مغز با جریان الکتریکی تحت تاثیر قرار می گیرند. پیشینه تاریخیTDCSبه یک قرن پیش بر می‌گردد. تحریک الکتریکی مغز با امواج ضعیفTDCSبا عناوین گوناگونی نظیر تحریک جریان مستقیم فراجمجمه‌ای و تحریک جریان مستقیم ترانس کرانیال شناخته می‌شود. دراین روش برای تقویت عملکرد مغز جریان‌های الکتریکی ضعیف به سر منتقل می‌شود. در سال‌های اخیر روشTDCSبرای ارزیابی و درمان اختلال‌های مختلف استفاده می‌شود.

نحوه اجرا تحریک الکتریکی مغز به روش TDCS

تحریک الکتریکی مغز با بهره‌گیری از دستگاه محرک TDCS مجهز به کنترل پنل شکل می‌گیرد. دستگاه TDCS در گروه روانشناسی و روانپزشکی از قابلیت برنامه‌ریزی برخوردار است و درمانگر می‌تواند شدت و مدت تحریک را مشخص سازد.

گیره یا سربندهایی در دستگاه TDCS تعبیه شده‌است که به وسیله الکترودهایی برروی سر قرارمی‌گیرد. جالب است بدانید الکترودها از طریق سیم متصل به دستگاه محرک هستند و با روشن شدن دستگاه، جریان الکتیکی به الکترود راه می‌یابد و از طریق پوست سر وارد مغز می‌شود.

در طی این روند جریان الکتریکی نورن‌ها را باردار می‌کند و سبب شکل‌گیری قطب مثبت و منفی می‌شود. توجه داشته باشید که با تحریک الکتریکی کلسیم به داخل سلول‌های مغز نفوذ کرده و فعالیت سلولی افزایش پیدا می‌کند و این کار با افزایش میزان اکسیژن و گلوکز در ترمیم مغز کمک شایانی می کند.

TDCS برای درمان چه اختلالاتی به کار گرفته می شود؟

درمان افسروگی
بهبود کیفیت خواب
تسکین درد های مزمن
تسریع روند بهبودی ناشی از سکته مغزی
بهبود آسیب دیدگی نخاغ و قشاع مغزی
تقویت حافظه و بهبود قدرت یادگیری
بهبود توانایی های زبانی و کلامی
کاهش نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی

ساعت کار گروه روانپزشکی و روانشناسی شمس:

شنبه تا پنجشنبه ساعت ۹ تا ۲۲

شماره تماس:

۰۲۱۶۶۵۰۱۵۳۴

۰۲۱۶۶۵۱۵۴۹۲

جهت مشاهده اطلاعات بیشتر از مجموعه اینستاگرام را ببینید.

جهت رزرو وقت به وب سایت https://psyshams.com/ مراجعه کنید.

aminkav

Leave A Comment

Recommended Posts

سه هدف آمریکا از اتهام‌زنی به ایران/ واشنگتن به دنبال توجیه سیاست‌های خصمانه و اعمال تحریم است

aminkav
 

اولین هدف آمریکا از طرح اتهام علیه ایران بابت دخالت در انتخابات، فشار سیاسی بین‌المللی به کشور هدف است. مطرح کردن چنین اتهاماتی می‌تواند بهانه‌ای برای اعمال تحریم‌های جدید، توجیه سیاست‌های خصمانه و نیز تقویت اتحادهای بین‌المللی علیه کشور خاص و در […]

نفوذ به قلب تکنولوژی اسرائیل و سقوط گنبد آهنین

aminkav
 

عملیات «وعده صادق 1» ایران در 25 فروردین‌ماه اولین مصاف مستقیم نیروهای مسلح ایران و ارتش رژیم صهیونیستی بود. تسلیحات ایران در این مصاف آشکار باید از سد پدافندی ۵ ارتش جهان عبور می‌کرد که قریب به ۱۰ روز بود در آماده […]

جزئیات جدید از تاثیر سوابق تحصیلی بر کنکور

aminkav
 

دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اصلاحاتی در دستور جلسه شورا قرارگرفته است، فکر کنم یک ماه آینده در شورا این بحث را مطرح کنیم. بخشی از اصلاحات ممکن است در مصوبه صورت گیرد اما تأثیر قطعی لغو نمی‌شود و این قطعی است، […]