رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران نیز خاطرنشان کرد: در این شهرستان 73 هکتار از اراضی ملی خلع و ید و رفع تصرف شده است.

شرحی از آن چه در ستاد مقابله با زمین خواری گچساران گفته شد/آخرین وضعیت آن 73 هکتار

به گزارش پیامبر مهربان از گچساران علی دستلاف در جلسه ستاد مقابله با زمین خواری این شهرستان اظهار کرد: در برخی از فرمهای استعلامات سنوات گذشته راههای غلطی وجود داشت که به زمین خواری کمک های زیادی می کرد.  وی بیان کرد: در همین خصوص و برای جلوگیری از این زمین خواری کارگروهی تشکیل شد که پیشرفت فیزیکی و برخی اقدامات توسط آن تایید می شود. مدیر جهاد کشاورزی گچساران تصریح کرد: در سال گذشته ٢ فقره از قراردادهای اراضی واگذاری به کشاورزان به مساحت ٢۵٨ هکتار که در سنوات گذشته صورت گرفته بود رفع تصرف شد. دستلاف عنوان کرد: از این میزان ٢۵۵ هکتار در پلاک اسلام‌آباد لیشتر و سه هکتار در اسلام‌آباد لیشتر است. وی گفت: بیش از ۱۲۰ فقره اخطاریه به پرونده‌های زمین خواری در سال‌های قبل داده شده است.  مجید نظری رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران نیز خاطرنشان کرد: در این شهرستان 73 هکتار از اراضی ملی خلع و ید و رفع تصرف شده است.  وی بیان کرد: از سال گذشته تاکنون 173 پرونده در این شهرستان مختومه شد.  نظری رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران با اشاره به اینکه تعداد آرای صادره 123 مورد است، افزود: تعداد 40 فقره پرونده واگذاری ماده 3 بند الف برای فسخ بالغ بر 700 هکتار به اداره کل ارسال شده است که بزودی اعمال قانون خواهد شد.  محرابی رئیس صنعت معدن و تجارت گچساران ادامه داد: روند واگذاری زمین و سوله در شهرک صنعتی نیازمند جواز تاسیس می باشد که بعد از استعلامات لازم این اقدام صورت می گیرد.  محمد مراد راغ پور رئیس بنیاد مسکن گچساران اضافه کرد: در سال گذشته سه پرونده به متراژ ١١ هزار متر مربع قلع و قمع رای نهایی صادر شده و بزودی اقدامات لازم صورت خواهد گرفت. علی محمد آقایی بخشدار مرکزی گچساران خاطرنشان کرد: تلاش شد تا در روستاها بی‌ضابطه زمین واگذار نشود و طبق قوانین و مقرراتی که وجود دارد شورا ها می توانند مستقیم افراد را به بنیاد مسکن جهت دریافت زمین معرفی کنند.  وی بیان کرد: انتظار می‌رود که شوراهای روستا لیست های تهیه شده جهت معرفی به بنیاد مسکن را اول به بخشداری ارسال کند.

پایان پیام/۸۲۰۳۳

aminkav

Leave A Comment

Recommended Posts

برپایی ۵۰ چای‌خانه حضرتی در شهرهای مازندران

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران از برپایی ۵۰ چای‌خانه حضرتی در شهرهای استان خبر داد و گفت: چای‌خانه‌های حضرتی با هدف ایجاد فضایی معنوی برای رفع خستگی رهگذران در معابر عمومی پارک‌ها همراه با برنامه‌های فرهنگی راه‌اندازی می‌شود.